Over Platform Toerisme Maashorst

Al meer dan 20 jaar houdt het platform zich bezig met de promotie van het gebied. Er is een intensieve samenwerking met ondernemers en andere betrokkenen in alle zes de kernen. 

We verbinden en informeren via onze maandelijkse nieuwsbrief en informatie-bijeenkomsten en we overleggen met regionale organisaties en ondernemersverenigingen. Voor betrokken ondernemers bieden we ‘Explore Maashorst Partner’ en bijhorend eLearning cursusen.

Daarnaast ontwikkelen we jaarlijks nieuwe wandel- en fietsroutes en ondersteunen we diverse projecten. Docus de Das (website) is onze mascotte, een echte blikvanger. Op het Docus de Das Avonturenpad aan de Udense Dreef in Schaijk kunnen kinderen spelen, leren en beleven.

Vlnr: Rianne, Gerard, Karin, Ben, Docus, Ingrid, Ans en Peter (niet op de foto: Marij en Stef).

Ons team

Het platform bestaat uit vrijwilligers die zich met veel enthousiasme inzetten voor toerisme en recreatie in het Maashorst gebied.

Ben Maathuis, voorzitter
Stef van Vliet, penningmeester
Rianne Mathijssen, bestuurslid
Gerard Selten, bestuurslid
Ingrid Verkuijlen, bestuurslid
Ans de Jong, toeristisch informatiepunt
Karin Klosters, toeristisch informatiepunt
Peter van Gerwen, communicatie

Marij van de Leest,
projectleider en aanspreekpunt

Maashorst heeft de ambitie om toeristisch de meest aantrekkelijke gemeente van Brabant te zijn. De afgelopen jaren hebben wij hier als Platform zeker een bijdrage aan geleverd. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers is er ook in 2022 veel gerealiseerd. Hieronder een mooie samenvatting.

“Samen zetten we toeristisch Maashorst op de kaart”

Wil je dat jouw onderneming of organisatie Explore Maashorst Partner wordt?