Platform Toerisme Maashorst toolkit

Explore Maashorst zet zich in voor de promotie van Maashorst. Samen met de toeristische ondernemers zetten wij de Maashorst op de kaart. Gebruik onderstaande button of logo’s op de eigen website!

Button ‘Toeristische informatie’

(verplicht als Explore Maashorst Partner)

Als Explore Maashorst Partner heb je de verplichting om onderstaande ‘i’-button met verwijzing naar Exploremaashorst.nl op je eigen website te plaatsen. Standaard wordt de groene button gebruikt, maar indien niet mogelijk of wenselijk, kan ook de gele button gebruikt worden.
De geplaatste button moet linken naar: https://www.exploremaashorst.nl

PNG-bestand
110 x 150 px

PNG-bestand
110 x 150 px

Button/Schild Explore Maashorst Partner (optioneel)

Naast de verplichte ‘i’-button kun je ook laten zien dat je een trotse Explore Maashorst Partner bent. Plaats deze button/schild (optioneel) op je eigen site of folder.
Eventueel voorzien van begeleidende tekst.

PNG-bestand
100 x 150 px

PDF-bestand
vector-based

Wij zijn Explore Maashorst Partner! Je kunt bij ons terecht voor al je toeristische vragen over de regio Maashorst. Wij kunnen je tips geven en we weten wat leuk is om te doen tijdens jouw verblijf. Je zult versteld staan, laat je verrassen! Je bent van harte welkom in Maashorst.
Liever zelf uitzoeken? Dat kan via de toeristische website exploremaashorst.nl.
Maashorst, streek om te zijn!

Maashorst ‘Pulse’ (optioneel)

De Maashorst ‘Pulse’; onderdeel van het logo van Maashorst. Een vrije vorm met diverse subtiele symbolische verwijzingen naar de streek. Het beeldmerk kan als los element gebruikt worden. Wil je de ‘Pulse’ in een andere kleur toepassen of wil je het onderdeel laten uitmaken van je communicatie, dan kan dat. De ‘Pulse’ is van en voor iedereen, behalve in de kleur heidepaars, die is voorbehouden aan gemeente Maashorst. Hierdoor zal het een breed en met trots gedragen beeldmerk worden voor en door inwoners en organisaties.

PNG-bestand
236 x 417 px

PDF-bestand
vector-based

AI-bestand
vector-based

Docus de Das

Het beeldmerk van Docus de Das (in alle vormen) is geregistreerd en mag daarom niet zonder toestemming van Platform Toerisme Maashorst gebruikt worden. Neem contact op voor meer informatie

“Samen zetten we toeristisch Maashorst op de kaart”

Wil je dat jouw onderneming of organisatie Explore Maashorst Partner wordt?